Babaeski Meslek Yüksekokulu
22/05/2023 22:58:56 - 22/05/2023 22:58:56 - 950 Okunma

2022 - 2023 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavları (Final) 5 Haziran - 16 Haziran 2023 tarihleri arasında, sınav programında belirtilen gün ve saatte yapılacaktır.  

Sınavlar Teams üzerinden yapılacak, ödev şeklinde olan sınavlar için dosyalar da Team üzerinden toplanacaktır. Teams ekiplerinde yer aldığınızdan emin olunuz. İnternet bağlantısı ve bilgisayar sağlamak öğrencilerimizin sorumluluğundadır. Sınava ilk başladığınız cihazda devam ediniz, çıkış-giriş yapmayınız, IP değişikliğine yol açmayınız.

Sınav programlarına erişmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz. Farklı programlardan ders alan öğrencilerimiz, derse girdikleri sınıf ile sınav olacaklardır.

Senato ya da YÖK tarafından sınavların usul ve esaslarına yönelik herhangi bir yeni karar alınması (değişiklik) durumunda sınavların yöntemi ve programı değişebilir. İnternet sitemizi ve duyuruları takip etmeniz önerilir. 

3+1'e tabi olan bölümlerin İşletmede Mesleki Eğitim dersine kayıtlı öğrencilerinin raporlarını ve işletme onaylı belgelerini evrak kayıt bürosuna son teslim tarihi 9 Haziran 2023 olup, kargo vb. gecikmelerden öğrencimiz sorumludur.

Bankacılık ve Sigortacılık I

Bankacılık ve Sigortacılık II

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı I

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı II

Çağrı Merkezi Hizmetleri I

Çağrı Merkezi Hizmetleri II

Dış Ticaret I

Dış Ticaret II

Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği I

Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği II

final

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.