23/10/2023 16:37:14 - 23/10/2023 16:37:14 - 217 Okunma

17 Ekim 2023 Salı günü 2 nolu derslikte Öğr. Gör. Işıl TÜZÜN ARPACIOĞLU tarafından oryantasyon ve disiplin yönetmeliği eğitimi verilmiştir. 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında üniversitemizi tercih ederek Babaeski Meslek Yüksekokulumuz tüm 1. sınıf öğrencilerimizi üniversite yaşamıyla tanıştırarak bilgilendirmek, öğrencilerimizin üniversite yaşamına uyum sürecini kolaylaştırmak, öğrenim görecek oldukları bölümler hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak, akademik ve idari kadro ile tanışmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen kurumsal oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Babaeski Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Işıl TÜZÜN ARPACIOĞLU öğrencilerimize bizi tercih ettikleri için teşekkür ederek başarı dolu bir eğitim öğretim hayatı dilemiştir. Öğrencilerin sorularının cevaplandırılmasının ardından oryantasyon eğitim toplantısı sona erdi.

oryantasyon

tanıtım