31/10/2022 12:31:57 - 31/10/2022 12:31:57 - 366 Okunma

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında üniversitemizi tercih ederek Babaeski Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık programına  yerleşen 1. sınıf öğrencilerimizi üniversite yaşamıyla tanıştırarak bilgilendirmek, öğrencilerimizin üniversite yaşamına uyum sürecini kolaylaştırmak, öğrenim görecek oldukları bölümler hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak, akademik ve idari kadro ile tanışmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen kurumsal oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Beste Burcu KASAP  ve Öğr. Gör. Işıl TÜZÜN ARPACIOĞLU öğrencilerimize bizi tercih ettikleri için teşekkür ederek başarı dolu bir eğitim öğretim hayatı dilemiştir. Öğrencilerin sorularının cevaplandırılmasının ardından oryantasyon eğitim toplantısı sona erdi.

oryantasyon

o