Babaeski Meslek Yüksekokulu
02/04/2023 15:45:36 - 02/04/2023 15:45:36 - 1458 Okunma

Kıymetli öğrencilerimiz, Yükseköğretim Kurulunun almış olduğu “Hali hazırda uygulanmakta olan uzaktan öğretim ile birlikte 3 Nisan 2023 Pazartesi gününden itibaren isteyen öğrencilere sınıflarda yüz yüze eğitim verilmesi” kararı doğrultusunda ders programlarımız sınıflarda yüz yüze eğitim verilecek şekilde revize edilmiştir.

Yüz yüze eğitim almak için gelen öğrenci olmaması durumunda; dersin öğretim elemanı ilan edilen revize programdaki ders saatinde dersi çevrimiçi online olarak yapacaktır. Yüz yüze eğitim almak için öğrenci gelmesi durumunda ise altyapı imkanları ve dersin elverişliliği doğrultusunda “hibrit” (yani sınıftan çevrimiçi online bağlantı yaparak hem sınıfa hem de bilgisayar başındaki öğrencilerine ders anlatacak şekilde) ya da ders saatinde dersi sınıfta yüz yüze işleyip ilan edeceği öğrenciler ve kendi programı için uygun bir saatte de çevrimiçi online olarak dersi işleyecektir.

Yükseköğretim Kurulunun ve Üniversitemiz Senatosunun aldığı kararlar doğrultusunda “uzaktan eğitim kesintisiz şekilde” devam edecektir. Bahar döneminde yapılacak tüm sınavlar (arasınav, final, bütünleme vb) çevrimiçi online olarak yapılacaktır. Sınıflarda yüz yüze eğitim almak isteyen öğrencimiz olması durumunda dersin öğretim elemanı gerekli koordinasyonu sağlayıp, bilgilendirme ve duyurularını yaparak dersi “hibrit” ya da “önce gelen öğrenci ile sınıfta yüz yüze, en kısa zamanda da çevrimiçi online” şekilde işleyecektir.

BANKACILIK VE SİGORTACILIK 1

BANKACILIK VE SİGORTACILIK 2

BÜRO YÖN. VE YÖN. ASİSTANLIĞI 1

BÜRO YÖN. VE YÖN. ASİSTANLIĞI 2

ÇAĞRI MERKEZİ HİZMETLERİ 1

ÇAĞRI MERKEZİ HİZMETLERİ 2

DIŞ TİCARET 1

DIŞ TİCARET 2

HUKUK BÜRO YÖN. VE SEKRETERLİĞİ 1

HUKUK BÜRO YÖN. VE SEKRETERLİĞİ 2

ders

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.