Babaeski Meslek Yüksekokulu
31/05/2021 14:17:41 - 10/06/2021 14:17:41 - 1920 Okunma

Üniversitemizin 22.02.2021 tarih ve 115 Sayılı Senato Toplantısının 1 numaralı kararının (b) fıkrasına dayanarak, salgının seyri ve işletmelerin bu süreçteki istihdam uygulamaları göz önüne alınarak, 2020-2021 Eğitim- Öğretim yılı Bahar Dönemi sonu itibariyle; 2. Sınıf öğrencilerimizin yaz stajlarını dijital imkânlarla uzaktan öğretim yoluyla proje, ödev vb. faaliyetlerle veya öğrencilerimizin kendilerinin talep etmeleri halinde yaz stajını uygun kurum/kuruluşlarda yapabilmelerine karar verilmiştir. Staj ya da uzaktan ödev yapmak isteyenlerin aşağıdaki matbu dilekçe ve staj ya da ödev başvuru formunu doldurup staj-ödev başvuru sürecini takip ederek başvuru evraklarını müdürlüğümüze ulaştırmaları gerekmektedir.

Olası kargo/posta gecikmelerine karşı tüm başvuru evraklarının zamanında işleme alınabilmesi için postalama/kargolama öncesi taranarak babaeskimyo@klu.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.

UYARI: 2020-2021 eğitim-öğretim yılı Bahar yarıyılından itibaren uygulanmak üzere; Üniversitemiz 21 Nisan 2021 tarihli, 316 sayılı Senato Toplantısı kararı ile Meslek Yüksekokulları 3+1 Uygulamalı Eğitim Sistemine geçilen programlarında ‘İş Yeri Eğitimi ve Uygulaması’ dersi ile 3+1 Uygulamalı Eğitim Sistemine geçilmeyen programlarında ‘Yaz Stajı’ dersinin değerlendirmelerinin (mutlak değerlendirme) puanlama şeklinde olması uygun görülmüştür.

  • Uzaktan eğitim (ödev, proje vb.) yoluyla staj yapmak isteyenler için başvuru belgeleri için TIKLAYINIZ
  • Uzaktan eğitim (ödev, proje vb.) yoluyla staj yapmak isteyenler için staj takvimi için TIKLAYINIZ
  • Kurum ve kuruluşlarda staj yapmak isteyenler için başvuru belgeleri için TIKLAYINIZ
  • Kurum ve kuruluşlarda staj yapmak isteyenler için staj takvimi için TIKLAYINIZ
staj

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.