Babaeski Meslek Yüksekokulu
05/07/2024 11:28:44 - 08/07/2024 11:28:44 - 382 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Babaeski Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Eğitim Öğretim Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, 4 Temmuz 2024 Perşembe günü Babaeski MYO Yerleşkesinde büyük bir heyecan ve coşkuyla gerçekleşti. Mezun olan öğrencilerimiz, mezun olmanın sevincini Türkiye’nin dört bir yanından gelen aileleriyle birlikte yaşadı.

Mezuniyet Törenine Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nurettin AKA, Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat YAYLA, Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Kemal TAYSI, okulumuzun akademik-idari personeli, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan ve sunuculuğunu Öğr. Gör. Emel POYRAZ'ın üstlendiği mezuniyet töreninde Dış Ticaret Programı öğrencisi İrem GÖZLER mezun öğrenciler adına bir konuşma gerçekleştirdi. Ardından Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Kemal TAYSI, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nurettin AKA, Babaeski Belediye Başkanı Dr. Fırat YAYLA birer konuşma yaparak mezun öğrencilerimizi tebrik ettiler. Babaeski İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Erhan ÖZTÜRK ve Babaeski Gençlik Merkezi Müdürü Adnan TAYFUN teşrifleri ile onur verdiler.

Babaeski Meslek Yüksekokulu birincisi Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği Programı öğrencisi Semra KARADAĞ'a plaketini Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Nurettin AKA teslim etti. Babaeski Meslek Yüksekokulu ikincisi Dış Ticaret Programı öğrencisi Ahmet Yunus KOÇAK plaketini Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Kemal TAYSI’ın elinden aldı. Babaeski Meslek Yüksekokulu üçüncüsü Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı öğrencisi Meryem GÜNER plaketini Kıdemli Öğr. Gör. Nedim YAKUT teslim etti.

Babaeski Meslek Yüksekokulu mezuniyet töreni geçici diplomaların dağıtılmasının ardından yemin edilmesi ve keplerin havaya fırlatılmasıyla tamamlandı.

mezuniyet

Facebook Twitter Google Plus
mzn
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.