14/06/2024 16:48:53 - 14/06/2024 16:48:53 - 180 Okunma

Yüksekokulumuz Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü, 2. Sınıf öğrencileri 2023-2024 Eğitim Öğretim Dönemi Bahar Yarıyılında almış oldukları Gönüllülük Çalışmaları dersini başarıyla tamamlamışlardır. Babaeski Kırk Şehitler Gençlik Merkezi ile birlikte yürütülen ders kapsamında pek çok sosyal sorumluluk faaliyeti gerçekleştirmişlerdir. Gençlik Merkeziyle eşgüdümlü ilerleyen faaliyetler sonucunda öğrencilerimiz son derslerinde Katılım Belgelerini almaya hak kazanmışlardır. Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Kemal TAYSI ve Kırk Şehitler Gençlik Merkezi Müdürü Adnan TAYFUN, Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Fatma Oya AKTAŞ ve dersin sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Demet ONUR KALFA, Gençlik Lideri Esra ÜRÜT BUĞDAY, Gençlik Merkezi Resim Öğretmeni Melda EŞİYOK DURAK’ın katıldığı törende gençlerimizin hazırladığı bir video gösterimi yapılmış ve gençler sertifikalarını almışlardır. Törenin sonunda Babaeski Kırk Şehitler Gençlik Merkezi’nin desteğiyle kurulan orkestra eşliğinde eğlence yapılmıştır.

TİK

tik