31/05/2024 21:11:10 - 31/05/2024 21:11:10 - 105 Okunma

31.05.2024 Cuma saat 11.00-12.00 saatleri arasında Yamaç Paraşütü Pilotu Merve Özgür tarafından Yüksekokulumuz öğrencilerine yamaç paraşütü hakkında bilgilendirme amaçlı söyleşi gerçekleştirildi. Pilot Merve Özgür’ün yamaç paraşütü ile tanışma hikayesi ile başladığı söyleşi, yamaç paraşütü pilotluk eğitimi safhaları ve zorluk dereceleri hakkında bilgi paylaşımlarıyla devam etti. Süreç esnasında tecrübe ettiği ilginç anılar ve pilotluk eğitimleri sayesinde sahip olduğu kültürel ve sosyal zenginliklerden söz eden Özgür, söyleşinin sonunda öğrencilerin sorularını cevapladı. Söyleşinin ardından Yüksekokulumuzun bahçesinde yamaç paraşütü ekipmanıyla gerçekleştirilen yer çalışmasında öğrencilerimiz yamaç paraşütüyle yakından tanışmanın heyecanını yaşadı. Yer çalışmasını merakla ve dikkatle takip eden öğrencilerimizin, yer çalışması sonrası Pilot Merve Özgür ile sohbetleri uzun süre devam etti.

pilot paraşüt

plt