27/05/2024 17:34:35 - 27/05/2024 17:34:35 - 95 Okunma

Babaeski Meslek Yüksekokulu Büro Hizmetleri ve Sekreterli Bölümüne bağlı programlardaki öğrencileri ile öğretim elemanları tarafından, Edirne Turkcell Global Bilgi Çağrı Merkezi’ne teknik gezi düzenlendi.  Bölümdeki öğretim elemanlarıyla eşliğinde gerçekleştirilen gezide, Kurum Müdürü Harun Eren ve ekibi tarafından kurum bölümleri gezdirilip tanıtılarak bilgi verildi.

Ardından toplantı salonunda tüm katılımcılara Turkcell Global Bilgi Çağrı Merkezi kapsamında verilen hizmetler ve bu kurumda işe girebilmek için gereklilikler, süreç ve prosedürler hakkında bilgilendirme yapıldı. Son olarak öğrenciler, aktif görev ortamını canlı gözlem yapabilecekleri şekilde ziyaret ettiler. Bu sayede, halen orada görev yapmakta olan mezun öğrencimiz ile de tanışma olanağı buldular.

TurkcellGlobalBilgi TeknikGezi

tr