22/05/2024 01:32:18 - 24/05/2024 01:32:18 - 236 Okunma

Yüksekokul Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Kemal TAYSI  ilçemizde gerçekleştirilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına katıldı.
19 Mayıs 2024 Pazar günü İlçemiz 100.Yıl Stadyumunda gerçekleştirilen tören, saat 10.00’da saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. İlçe Gençlik Müdürü Erhan Öztürk’ün konuşmasının ardından, Yüksekokul öğrencilerimizden İrem Seren “Yıl 1919” adlı şiirini okudu. Yöresel halk oyunları, güreş gösterisi, dans gösterisi ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü sporcularının tekwando gösterinin de sergilendiği törende yine Yüksekokul öğrencilerimizden Saynur Atik “Bandırma Vapuru”, Yasemin Akçay “Gençlik Marşı” adlı şiirlerini okurken, “Gençlik Adına Konuşma” Yüksekokul öğrencilerimizden Rojda Salğar tarafından yapıldı. Tören, Yüksekokul Müdürümüzün de katıldığı ilçe protokolünün törene katılan öğrencilerle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmesi ile son bulurken, tören sonrasında İlçe Gençlik Merkezi Müdürlüğü ilçe protokolünü ağırladı.

19 MAYIS

19mayıs