06/05/2024 13:52:49 - 06/05/2024 13:52:49 - 70 Okunma

Babaeski Meslek Yüksekokulu öğretim elemanı Öğr. Gör. Dr. Yeşim CAN’ın sorumluluğunda Bankacılık ve Sigortacılık Programında öğrenim gören 24 öğrenci, 29 Nisan 2024 tarihinde TÜİK Edirne Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Bölge Müdürü Hasan AKDEMİR’in açılış konuşmasıyla başlayan program, kurum tanıtımı ve kariyer fırsatlarının aktarılmasının ardından Yıllık Sosyal Araştırmalar Takım Sorumlusu Rana TENLİER’in istatistik okuryazarlığı hakkında bilgi vermesi ile devam etti.

Sosyal Araştırmalar Grup Müdürü Arzu ÖZALP’ın hanehalkı araştırmaları ve Ekonomik Araştırmalar Grup Müdürü Neslihan ÇOLAK’ın fiyat mal sepeti ile TÜFE hesaplamaları ile ilgili soruları cevaplamalarının ardından Bilgi İşlem ve İletişim Takım Personeli Settar Taha IŞIK’ın “Veri Araştırma Merkezi (VAM)” ve “TÜİK Çocuk Portalı” tanıtımı ile program sona erdi. Kurum gezisi de gerçekleştiren öğrencilerimize takdim edilen teşekkür belgelerinden sonra fotoğraf çekimi ile ziyaret sona erdi.

tüik

tüik