Babaeski Meslek Yüksekokulu
05/04/2024 14:01:18 - 05/04/2024 14:01:18 - 91 Okunma

Babaeski Meslek Yüksekokulumuz ve Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile Minik Yürekler Fidanlarıyla Büyüyor etkinliği kapsamında Yüksekokulumuz bahçesinde fidan dikimi yapıldı. 
İlçemizde ikamet eden dezavantajlı gruplara mensup öğrencilere fidan dikimi münasebetiyle üniversitenin tanıtılması ve böylelikle gelecekte onların da birer üniversite öğrencisi olmaları konusunda umut aşılanmasının hedeflendiği etkinlik 4 Nisan 2024 Perşembe günü geçekleştirildi. 
30 adet fidanın toprakla buluştuğu etkinlik, İlçemizde eğitim öğretim gören dezavantajlı gruplardan 25 ortaokul öğrencisinin saat 10.30’da Meslek Yüksekolumuz ziyaretiyle başladı. Yüksekokul Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Kemal TAYSI’nın karşıladığı orta okul öğrencilerine önce 10 nolu derslikte hem gerçekleştirilen etkinliğin amacı hem de Meslek Yüksekokulu hakkında brifing verildi. Yapılan bilgilendirmenin ardından Yüksekokul binasını gezen öğrenciler, saat 11.00’de ilçemiz Kaymakamı Sayın Şenol Levent Elmacıoğlu’nun da katılımıyla Yüksekokul öğrencileri ve öğretim elemanlarıyla birlikte fidan dikim alına geçtiler. Her öğrencinin bir fidan sahiplenmesi ve sahiplendiği fidanları hazırlanan yerlere dikimiyle devam eden etkinlikte ilçemiz Kaymakamı Sayın Şenol Levent Elmacıoğlu da Yüksekokul Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Kemal TAYSI ve öğrencilerle birlikte fidan dikti. Güneşli ve güzel bir havada gerçekleşen etkinlik, tüm katılımcıların toplu fotoğraf çektirmesinin ardından Yüksekokul Müdürlüğünün katılım gösteren öğrencilere ikramıyla son buldu.

fidan

Facebook Twitter Google Plus
fidan
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.