20/03/2024 16:24:30 - 20/03/2024 16:24:30 - 111 Okunma

18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Babaeski Meslek Yüksekokulumuz Öğrencileri ile Babaeski Devlet Hastanesi’ne hasta ziyaretinde bulunuldu. Sağlık ve umut dolu temennilerini notlara döken gençler küçük hediyelerle yaşlılarımızın hatırını sorarak onlara geçmiş olsun dileklerini sundu. Okulumuz öğrencilerini karşılayan Devlet Hastanesi Eğitim Hemşiresi Özlem SOLMAZ ÖNER, öncelikle Hastane Başhekimi Op. Dr. Camettin ATAM ile tanışmamızı sağladı. İdari Mali İşler Müdürü Nurgül YAVAŞ, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Esra BAHAR, Müdür Yardımcısı Benil ÖZDEMİR ve Eğitim Hemşiresi Özlem SOLMAZ ÖNER ziyaret esnasında hastaların öğrencilerimizle bir bağ kurmasına yardımcı oldu. Gençler ve yaşlılar arasında esen umutlu bahar rüzgarı hastaların yüzlerini güldürdü.

YaşlılarHaftası TİK

yas