Babaeski Meslek Yüksekokulu
08/03/2024 18:38:06 - 08/03/2024 18:38:06 - 94 Okunma

Üniversitemiz 13. Kariyer Günleri programı kapsamında Babaeski MYO Dış Ticaret Programı 7 ve 8 Mart'ta ASYAPORT Takım Liderlerini ağırladı. Moderasyonu Dış Ticaret Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi F. Oya AKTAŞ tarafından yürütülen ve çevrimiçi olarak gerçekleştirilen etkinliklerde konuşmacılar konteyner limanlarında planlama, istihdam, eğitim ve operasyon süreçleriyle ilgili çok değerli bilgilerin yanı sıra bireysel deneyimlerini de paylaşarak öğrencilerimizin sorularını cevaplandırdı.

7 Mart 2024 13.30'da gerçekleştirilen etkinliğe konuşmacı olarak katılan İnsan Kaynakları Takım Lideri Seçkin GÜN, Rıhtım Planlama ve Raporlama Takım Lideri Arda OCAKLI ve Gemi ve Saha Operasyon Takım Lideri Gürol HAMARAT konteyner limanlarında iş süreçleri, sektörün güncel durumu, pandeminin sektöre ve iş hayatına etkisi, çalışma koşulları, işe alım ve kariyer planlama süreçleriyle ilgili çok kapsamlı bilgiler paylaştı.

8 Mart 2024 13.30'da gerçekleştirilen etkinliğe konuşmacı olarak katılan İş Makinaları İdari ve Eğitim Takım Lideri Erkan ORALTAY ve Saha Planlama Takım Lideri Emre FEDAKAR, yine sektöre ve kariyer imkanlarına dair çok değerli bilgiler verdiler, ayrıca kariyer yolculuklarına yönelik olarak kişisel deneyimlerini paylaştılar. Dış Ticaret Programı 1. ve 2. sınıf öğrencilerinin, hem çevrimiçi olarak hem de Yüksekokulumuz Toplantı Salonunda bir araya gelerek takip ettiği etkinlikte konuşmacılar öğrencilerimizin tüm sorularını içtenlikle cevaplamışlardır. Konuşmacı olarak katılan tüm Takım Liderlerine ve tabii ki ASYAPORT'a çok teşekkür ediyoruz.

dışTicaret AsyaPort

Facebook Twitter Google Plus
a6
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.