08/03/2024 18:26:47 - 08/03/2024 18:26:47 - 92 Okunma

13.Kariyer Günleri Etkinlikleri kapsamında Babaeski Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve Kolaylı Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi’nden Uzman Rapotör Serkan Yavuz ve Rapotör Emre Durgut bir araya geldi. 5 Mart 2024 saat 14:00’de başlayan, “Sigorta Sektöründe Meslek Tanımları; Eksperlik ve Raportörlük” konulu söyleşi yaklaşık iki saat sürdü. Etkinlik, Dr.Öğr. Üyesi Kemal Taysı ve Öğr.Gör.Dr. Beste Burcu Kasap’ın moderatörlüğünde tüm bölüm öğrencilerimizin katılımıyla Babaeski Meslek Yüksekokulu  amfi salonunda gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında öncelikle kariyer yolculuğunu paylaşan Serkan Bey ve Emre Bey, daha sonra eksperlik ve raportörlük meslekleri hakkında açıklamalarda bulunarak öğrencilerimizin kariyer planlamalarına önemli katkılar sağladılar. Ayrıca sigortacılığın önemli bir alanını oluşturan hasar tespit işlemleri hakkında örneklerle bilgiler sunulması, öğrencilerimizin hem teknik bilgi birikimine de fayda yarattı. Son olarak Serkan Bey ve Emre Bey sigortacılık sektörünün gelişim dinamiklerinden bahsederek, sektörde mevcut olan fırsatlar ve bu fırsatların nasıl değerlendirileceği üzerine önemli ipuçlarını paylaştılar. Gerçekleştirilen söyleşide tüm öğrencilerimiz sektöre, piyasalara ve çalışma hayatına ilişkin aklındaki pek çok soruya cevap bulmuş oldular.

sigortacılık