08/03/2024 18:20:52 - 08/03/2024 18:20:52 - 178 Okunma

Üniversitemiz 13.Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında Yüksekokulumuz Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Kemal TAYSI moderatörlüğünde ve özel bir bankadan Emekli Şube Müdürü Feyzi ERCAN katılımıyla “Yönetici Perspektifiyle Bankacı Olmak” konulu söyleşi gerçekleştirildi. Babaeski Meslek Yüksekokulu Amfi Salonunda gerçekleştirilen söyleşi, 07.03.2024 tarihinde saat 11.00’de başladı. Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencilerinin yoğun ilgi ve katılımıyla gerçekleştirilen söyleşide Emekli Şube Müdürü Feyzi Ercan, tecrübelerinden edindiği önemli hususları Yüksekokul öğrencileri ile paylaştı. Bankacılık ve Sigortacılık alanında gerçekleştirilen sınavların öneminden bahseden Feyzi Bey, bu sınavlara ilişkin verilen belgelerin öğrenciler için işe alımda fark yaratacağını açıklayarak, yabancı dil bilgisini ve iletişim becerilerinin geliştirmeleri hakkında öğrencilerimize kıymetli tavsilerde bulundu. Söyleşi, öğrencilerimizin merak ettiği hususları Feyzi ERCAN’a yönelttiği sorularla devam etti ve Yüksekokul Müdürümüzün günün anısına Feyzi ERCAN’a  Teşekkür Belgesi takdim etmesiyle 12.30’da sona erdi.

bankacılık