08/03/2024 18:11:14 - 08/03/2024 18:11:14 - 73 Okunma

Üniversitemiz 13.Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında Yüksekokulumuz Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Kemal TAYSI moderatörlüğünde ve sigorta işletmecisi Rahmi BAYRAKTAR’ın katılımıyla “Sigorta Acenteliği Hakkında Tecrübe Paylaşımı” konulu söyleşi gerçekleştirildi.

Babaeski Meslek Yüksekokulu Amfi Salonunda gerçekleştirilen söyleşi, 05.03.2024 tarihinde saat 11.00’de başladı. Bankacılık ve Sigortacılık Programı öğrencilerinin yoğun ilgi ve katılımıyla gerçekleştirilen söyleşide acente sahibi ve yöneticisi Rahmi BAYRAKTAR, 22 yıllık tecrübelerinden edindiği önemli hususları Yüksekokul öğrencileri ile paylaştı. Ürün bilgisinin önemi, müşteri ile iletişim ve hitabet, ofis yeri seçimi, müşteriye güven telkin edilmesinde dikkat edilecek hususlar, acentelik sisteminin işleyişi, acente çalışanlarından yöneticilerin beklentileri ve sektörün geleceğine ilişkin konu başlıklarının ele alındığı söyleşi, öğrencilerimizin merak ettiği hususları Rahmi BAYRAKTAR’a yönelttiği sorularla devam etti ve Yüksekokul Müdürümüzün günün anısına Rahmi BAYRAKTAR’a Teşekkür Belgesi takdim etmesiyle 12.30’da sona erdi.

bankacılık SİGORTA