14/02/2024 12:07:54 - 14/02/2024 12:07:54 - 216 Okunma

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi sonu itibarıyla Mezuniyeti için azami öğrenim süresini kullanmamış olan öğrencilerden; devam şartını yerine getirmiş olduğu tek dersten sorumluluğu kalan veya mezuniyeti için GANO’sunun en az 2,00 olma şartı hariç tüm gereklerini yerine getirmiş öğrenciler ve bu sınav sonucu alacağı notun katkısıyla GANO’sunu en az 2,00 düzeyine çekebilecek durumda olması koşuluyla;

23 Şubat 2024 Cuma günü saat 14:00'te yapılacak olan Tek Ders Sınavına katılabilirler.

- Tek ders sınavına girmek isteyen öğrencilerimizin en geç 21 Şubat Çarşamba günü mesai bitimine kadar tek ders dilekçelerini imzalı şekilde taratarak tek ders başvurusu başlığı ile babaeskimyo@klu.edu.tr  e-posta adresine iletmeleri gerekmektedir. İmzasız olarak gönderilen dilekçeler işleme alınmamaktadır.

Tek Ders Sınavı Başvuru Dilekçesi için tıklayınız

- Tek Ders Sınavına girecek öğrencilerimiz 22 Şubat 2024 Perşembe günü internet sayfamızdan ilan edilecektir.

- Öğrencilerimiz Tek Ders Sınav hakkını ilgili takvim yılında yalnızca bir kez kullanabilir. Tek ders sınavında en az CC (65) notu alan öğrenci başarılı sayılır.

-Tek ders sınavları için mazeret sınavları yapılmaz

tek ders sınav