Babaeski Meslek Yüksekokulu
19/01/2024 12:18:44 - 19/01/2024 12:18:44 - 182 Okunma

Babaeski MYO Çağrı Merkezi Programı 1. ve 2. sınıf öğrencileri ile öğretim elemanları tarafından, il merkezinde faaliyet gösteren Kırklareli 112 Acil Çağrı Merkezi’ne teknik gezi düzenlendi.  Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi ve Tahsin IŞIK,  Dr. Öğr. Üyesi Ahmet AYDIN ve Öğr. Gör. Nedim YAKUT eşliğinde gerçekleştirilen gezide, Kurum Müdürü Serkan AYYILDIZ ve ekibi tarafından kurum bölümleri gezdirilip tanıtılarak bilgi verildi.

Ardından toplantı salonunda tüm katılımcılara 112 Acil Çağrı Merkezi kapsamında verilen hizmetler ve bu kurumda işe girebilmek için gereklilikler, süreç ve prosedürler hakkında bilgilendirme yapıldı. Son olarak öğrenciler, aktif görev ortamını canlı gözlem yapabilecekleri şekilde ziyaret ettiler. Bu sayede, halen orada görev yapmakta olan mezun öğrencimiz ile de tanışma olanağı buldular. Teknik Gezi kapsamında öğrencilerimiz, eğitim gördükleri çağrı merkezi alanında kamu sektörünün en kapsamlı hizmet veren kurumunu yerinde görme, gözlemleme ve değerlendirme olanağı bularak vizyonlarını geliştirme avantajı elde etmiş oldular.

Tüm teknik gezi süreci boyunca herkesle yakından ilgilenip öğrencilerimize pek çok yararlı bilgi veren ve samimiyetle tavsiyelerde bulunan Kırklareli 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Serkan AYYILDIZ ve ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

112

Facebook Twitter Google Plus
112
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.