Babaeski Meslek Yüksekokulu
25/12/2023 12:53:21 - 25/12/2023 12:53:21 - 223 Okunma
20.12.2023 tarihinde Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği Programı 1. ve 2. Sınıf öğrencileri ile Babaeski Adliyesine ve Babaeski İcra Müdürlüğüne teknik gezi yapılmıştır. Gezide öğrencilere Öğr. Gör. Gülsen DEMİRKOL GEROĞLU ve Av. Metin GENÇ eşlik etmiştir.
Teknik Gezide Adliyenin tanıtımı ve Adliyede yapılan işlerinin anlatılması ile başlanmıştır. Öğrencilerimiz Sulh Hukuk Mahkemesi duruşmalarına gruplar halinde dinleyici olarak katılma imkanı bulmuşlardır. Öğrencilerimiz Adliyede görevli zabıt katibi ve mübaşir ile görüşme,  görevleri esnasında inceleme ve soru sorma imkanı bulmuşlardır.
Öğrencilerimiz daha sonra İcra Müdürlüğünü ziyaret etmişlerdir. İcra müdürlüğünde görevli personel ile görüşme imkanı bulmuştur.
Babaeski Cumhuriyet Başsavcısı Yunus İsmet ERDOĞAN, Babeski Adliyesi Hakimi Muhammet Çağrı ARI ve Babaeski İcra Müdürü Güleyüp ÖZTÜRK öğrencilerimizin sorularını cevaplamışlardır.
Gezimizde bize mesleki konularda yol gösteren, bilgi veren, değerli zamanını paylaşan adı geçen tüm yetkililerimize teşekkür ederiz.
Adliyede ve İcra Müdürlüğünde görevli memur arkadaşlarımıza da mesleki deneyimlerini içtenlikle bizimle paylaştıkları ve öğrencilerimizi sabırla dinledikleri ve bıkmadan her soruya cevap verdikleri için teşekkür ederiz.
adliye

Facebook Twitter Google Plus
hukuk
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.