Babaeski Meslek Yüksekokulu
24/12/2023 06:16:05 - 24/12/2023 06:16:05 - 122 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Mezun Kürsüsü Aralık 2023 etkinlikleri kapsamında Babaeski MYO Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı 2020 mezunu Şule AYGÜN, MS Teams uygulaması üzerinden canlı olarak öğrencilerimizle söyleşide buluştu.

Kendisini tanıtarak konuşmasına başlayan AYGÜN; iki buçuk yıldır Kırklareli 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü’nde görev yapmakta olduğunu ifade etti. Lise dönemi ile devamında Babaeski MYO’ndaki öğrenim döneminden, stajını da Kırklareli 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü’nde yapmış olmasından bahsetti. Ardından KPSS sınavı ve devamındaki işe giriş süreci ile ilgili bilgiler verdi, önerilerde bulundu.

Ağırlıklı olarak katılımcılarla soru-cevap şeklinde geçen söyleşide AYGÜN; yapmakta olduğu işin zorluklarına ve yoğun iş temposuna dikkat çekerek buna rağmen yaptığı işi çok sevdiğini ifade etti. Katılımcılara, yaşadığı deneyimleri anlatarak, 112’lerde çalışmak isteyen öğrencilerin nasıl bir iş tablosu ile karşılaşacaklarına dair örnekler verdi.

Farklı programlardan öğrencilerin ilgi gösterdiği, öğretim elemanlarının da katıldığı söyleşinin sonunda Şule AYGÜN’e katkılarından dolayı teşekkür edilerek öğretim elemanları ve öğrenciler adına başarı dilekleri iletildi.

çağrı merkezi 112 acil

Facebook Twitter Google Plus
112
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.