20/12/2023 16:25:15 - 20/12/2023 16:25:15 - 207 Okunma

20 Aralık 2023 Çarşamba günü, saat 14.00'da, Mezun Kürsüsü etkinlikleri kapsamında, "Kariyer Yolculuğum" başlıklı etkinlik İthalat Uzmanı Gökşen ARAS (Subaşı Gümrük Müşavirliği) tarafından, Dr. Öğr. Üyesi F. Oya AKTAŞ moderatörlüğünde MS Teams üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerin büyük bir kısmı Babaeski MYO Toplantı salonunda bir araya gelerek etkinliği birlikte takip etmiştir. Babaeski MYO Dış Ticaret Bölümü 2019 mezunlarından olan ARAS etkinlik kapsamında kısaca öğrencilik yıllarından, staj hayatından ve akabinde başlayan iş hayatından bahsetmiştir. Gümrük müşavirliği ve ithalat uzmanlığı hakkında bilgiler veren ARAS öğrencilerimizin sorularını cevaplandırmıştır. Kendisi de aynı sıralardan mezun olan ARAS iş hayatıyla ilgili öğrencilerin akıllarında oluşan belirsizlikleri gidermede yardımcı olmuştur. Kendisine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

kariyer