Babaeski Meslek Yüksekokulu
24/11/2023 22:33:25 - 24/11/2023 22:33:25 - 150 Okunma

Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü, Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği Programına Kırklareli ili Babaeski ilçesi Baro Temsilcisi Avukat Metin GENÇ konuk olmuştur. 23 Kasım 2023 perşembe günü saat 10.00’da “Hukuk Bürolarında Ofis Yönetimi” konulu söyleşi Babaeski Meslek Yüksekokulu 10 nolu derslikte Öğr. Gör.Gülsen DEMİRKOL GEROĞLU moderatörlüğünde gerçekleştirilmiştir.

Avukat Metin GENÇ, hukuk bürolarında kullanılan UYAP, CELSE, İcra Takip Programı vb. sistemlerin öğrenciler tarafından öğrenilmesinin öneminden bahsetmiştir. Avukatlık mesleği sürdürülürken geleceğin ofis çalışanı olacak olan öğrencilerin, ofis ortamını organize etme, belge hazırlama, dosyalama, toplantı ve seyahat organize etme, direkt ve samimi bir şekilde iletişim kurabilme becerilerine sahip olması gerektiğini anlatmıştır. Kişisel iletişimin hukuk bürolarında en önemli yetkinlik olduğunu vurgulamıştır. Tüm bu bilgi paylaşımlarının yanında kişisel deneyim ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşmış ve iş hayatında dikkat edilmesi gereken konulara değinmiştir.

Öğrencilerimiz kariyerlerinde ulaşmak istedikleri noktaya varabilmek için pek çok soru dile getirme ve bu sorulara doğrudan cevap bulabilme fırsatı elde etmişlerdir.

hukuk baro icra uyap celse TİK

Facebook Twitter Google Plus
hukuk
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.