24/11/2023 15:00:55 - 20/12/2023 15:33:32 - 70 Okunma

Meslek Yüksekokulumuz 2023 yılı Danışma Kurulu 23.11.2023 tarihinde  gerçekleştirildi.   Toplantıya  Meslek Yüksekoklumuz Müdürü  Dr. Öğr. Üyesi Kemal TAYSI, Müdür Yardımcıları, Öğretim Elemanlarımız ile mezunlarımızın yoğunlukla istihdam edildiği sektörleri temsilen;  Aster Tekstil A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Sevcan DEMİR, Turkcell Global Bilgi Şirketi Edirne Lokasyon Müdürü Harun EREN, Turkcell Global Bilgi Şirketi Edirne Lokasyonu İnsan Kaynakları Uzmanı Okan ÇOŞKUN ve Kırklareli Barosu Avukatlarından Metin GENÇ katıldı.

Toplantıda sektör temsilcileri ihtiyaç duydukları personellerde aranılan nitelikler ile  bu kapsamda öğretim programları müfredatlarının güncellenmesine yönelik  fikir ve görüşlerini paylaştılar.

danışma kurulu toplantı