09/11/2023 12:22:11 - 09/11/2023 12:22:11 - 166 Okunma

Babaeski Meslek Yüksekokul öğrencilerimizle 8.11.2023 tarihinde Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzur Evi ziyareti yapıldı. Etkinlik sırasında yaşlılarımıza karanfil ve kolonya ikram edildi. Yaşlılarımızın hayat hikâyelerini dinleyen öğrencilerimiz onların gönüllerinde yer etti. Aynı şekilde gençler de yaşlılarımızla bir bağ kurarak yeni tecrübeler edindiler. Ziyaretimiz sonunda gönüller bir olarak yaşlılarımız ve gençlerimiz yine görüşmek ümidiyle vedalaştılar.

Etkinliğin gerçekleşmesinde Yüksekokul müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Kemal TAYSI aracılığıyla yardımcı olan, öğrencilerimize ulaşım desteği veren Babaeski Belediyesi’ne, Karanfil dağıtımında maddi destek sağlayan Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası’na ve itinayla çiçeklerimizi hazırlayan Babaeski Yalçınlar Çiçekçilik’e Meslek Yüksekokulumuz adına teşekkür ederiz.

KLU TİK Toplumla İlişkiler Koordinatörlüğü

gonuller