06/11/2023 16:20:54 - 06/11/2023 16:20:54 - 168 Okunma

Babaeski Meslek Yüksekokulunda Doku Organ Bağışı Haftası (3-9 Kasım) için 6 Kasım Pazartesi Günü Saat 11.30 da  Babaeski MYO Amfide  Babaeski İlçe Sağlık Müdürlüğünden Dr. Eda Nur BAYRAK ve Hemşire Nergis ÖZHAN tarafından öğrenci ve öğretim görevlilerine organ bağışı konusunda bilgilendirme yapıldı.

Etkinliğe; Babaeski MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Beste Burcu Kasap, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Aydın, Öğr. Gör. Enes Çelik ve meslek yüksekokulunun öğrencileri katıldılar.

Babaeski İlçe Sağlık Müdürlüğünden Dr. Eda Nur BAYRAK salona konuşma yaparak organ bağışı hakkında katılımcıları aydınlattı. Sonrasında Babaeski İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli Hemşire Nergis ÖZHAN organ bağışı hakkında bilgi aktardı. Programın sonunda organ bağışı hakkında katılımcılarla soru-cevap yapılarak organ bağışı hakkında merak edilen noktalarda bilgi verildi.

organ bağış

organ bağışı