27/10/2023 12:08:00 - 30/10/2023 12:08:00 - 193 Okunma

Babaeski Meslek Yüksekokulumuz bünyesinde 1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı dolayısıyla 26/10/2023 tarihinde Dr. Öğr. Üyesi Demet ONUR KALFA koordinatörlüğünde “Meme Kanseri Farkındalık Eğitim Etkinliği” düzenlendi. Babaeski İlçe Sağlık Müdürlüğü hekimlerinden Dr. Eda BAYRAK ve Ebe Nihal KUNDUZ tarafından verilen eğitimde yüksekokul personelimiz ve öğrencilerimiz erken teşhisin önemi konusunda ve insanın kendi bünyesini tanımasının hassasiyeti hakkında bilgilendirildi.

Eğitim sonunda Dr. Eda BAYRAK’a katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim edildi. Ayrıca meme kanserinin erken teşhisinin hayat kurtarıcı olduğunu vurgulamak ve farkındalık yaratmak için yüksekokul öğrencilerimizin hazırladığı pankartlar açıldı ve pembe balonlar gökyüzüne salındı.

KLU Toplumla İlişkiler Koordinatörlüğü TİK Sosyal Sorumluluk babaeskimyo

m