22/05/2023 16:40:34 - 22/05/2023 16:40:34 - 195 Okunma

Sigortaca Acentesi ve Sigorta Lion Lüleburgaz Temsilcisi Alican Uslu’nun katılımlarıyla ve Yüksekokulumuz Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Kemal TAYSI moderatörlüğünde “Sigorta Sektöründe Tecrübe Paylaşımı” konulu etkinlik 18 Mayıs 2023 tarihinde 12.00-13.00 saatleri arasında gerçekleştirilmiştir. Bankacılık ve Sigortacılık Programı 1.ve 2.sınıf öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik katılımcı Alican USLU’nun kendini tanıtması ve sigortacılık sektörüne girişine ilişkin açıklamalarıyla başladı. Etkinlik boyunca moderatör Dr.Öğr.Üyesi Kemal TAYSI’nın ve öğrencilerin sektöre ilişkin sorularına yanıt verdiği konuşmasında Alican USLU, acente açabilmek için gerekli şartlar ve mezuniyet koşulu, bir şirkete ait temsilcilik yerine neden Sigorta Lion?, daha fazla satış yapabilmede çevrenin ve ürün bilgisinin rolü, sektördeki ürün satış dağılımı, ürün talep eden müşteriler bakımından eğitim düzeyinin satışlar üzerindeki etkisi, satışta işyeri lokasyonunun önemi ve artan sigorta primleri karşısında müşterinin tutumu ve satışlar üzerindeki etkisi gibi pek çok konuda öğrencilerimize bilgi ve tecrübelerini aktarmıştır. Katılımcımıza öğrencilerimizle paylaştığı değerli bilgileri ve aktardığı kıymetli tecrübeleri için teşekkür ederiz.

banka sigorta