Babaeski Meslek Yüksekokulu
16/12/2022 18:10:27 - 16/12/2022 18:10:27 - 214 Okunma

BABAESKİ MYO’DAN, KIRKLARELİ 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ’NE KARİYER YOLCULUĞU

Kırklareli Üniversitesi Mezun Kürsüsü Aralık 2022 etkinlikleri kapsamında Babaeski Meslek Yüksekokulu Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı 2020 mezunumuz Şule AYGÜN, 15 Aralık Perşembe günü MS Teams uygulaması üzerinden canlı olarak mevcut öğrencilerimizle söyleşide buluştu.

Bir buçuk yıldır Kırklareli 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü’nde görev yapmakta olan AYGÜN, kısaca kendisini tanıttıktan sonra üniversite sınavı sonrasından başlayarak Babaeski MYO’ndaki öğrencilik süreci, staj dönemi, KPSS sınavına girişi ve sonrasında eğitim görmüş olduğu alan üzerinden Kırklareli 112 kurumuna alınma sürecinin aşamaları hakkında bilgi verdi. Ardından yapmakta olduğu işin kapsamı ve hayatımızdaki kritik konumunun önemi üzerine deneyimlerini paylaştı.

Geçmişte aynı sıraları paylaştığı, aynı dersliklerde sınava girdiği okulumuzun mevcut öğrencilerine çeşitli önerilerde de bulunan AYGÜN, öğrencilerimize sadece derslerle sınırlı kalmayıp, gelişmeleri takip ederek geniş bir genel kültür birikime de sahip olmaları gerektiğinin altını çizdi.

Çağrı Merkezi Hizmetleri programı öğrencilerinin yanı sıra farklı programlardan öğrencilerin de ilgi gösterip sorular sorduğu etkinliğe, başta Babaeski MYO Müdürü  Dr. Öğr. Üyesi Kemal TAYSI olmak üzere birçok öğretim elemanı da katıldı. Söyleşinin sonunda Şule AYGÜN’e katkılarından dolayı duyulan memnuniyet dile getirilerek “Teşekkür Belgesi” gönderildi.

112acil kariyer KLU mezunkürsüsü

Facebook Twitter Google Plus
112
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.