Babaeski Meslek Yüksekokulu
15/11/2022 17:26:35 - 15/11/2022 17:26:35 - 251 Okunma

Trakya Girişimcilik Haftası kapsamında Kırklareli Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde hizmet veren Girişimcilik ve Yenilikçilik Ofisi ile Trakya Kalkınma Ajansı, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası ve Habitat Derneği’nin ortaklığında üç etkinlik düzenlenecektir. Etkinliklerden ikisi örnek uygulamaları olan başarılı girişimcilerin katılacağı "Girişimcilik Sohbetleri", son etkinlik ise talep eden öğrencilerimizin katılabileceği 1 günlük iş fikri geliştirme eğitimi olarak planlanmıştır. 

Trakya Girişimcilik Haftası’nın ilk etkinliği 22 Kasım 2022 tarihinde Salı günü 14:00 -16:00 saatleri arasında 2. Merkezi Derslikler Binası 1 Nolu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir. "Girişimcilik Sohbetleri" kapsamında gerçekleştirilecek olan bu etkinlikte; BELU GIDA ATÖLYESİ'nden Nermin EGE ve Bülent EGE "Tarladan Sofraya" adlı sunumlarını gerçekleştirecek, Dijital Girişimci Meriç ÖZADAK ise "Yeni Nesil İşler’"  başlıklı çalışmasıyla öğrencilerimizle buluşacaktır. 

Trakya Girişimcilik Haftası’nın ikinci etkinliği yine "Girişimcilik Sohbetleri"  ana başlığıyla 23 Kasım 2022 tarihinde Çarşamba günü 14:00 – 15:00 saatleri arasında MARMAFARM kurucusu Alican ÖZSOY’un katılımı ile 2. Merkezi Derslikler Binası 1 Nolu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir. 

Trakya Girişimcilik Haftası’nın son etkinliğinde öğrencilerimizin yenilikçi iş fikrileri geliştirmesini teşvik etmek ve girişimcilik alanındaki motivasyonlarını artırmak amacıyla 24 Kasım 2022 tarihinde Perşembe Günü 10:00 – 17:00 saatleri arasında ücretsiz olarak "İş Fikri Geliştirme Eğitimi" düzenlenecektir. Eğitim sonunda iş fikri beğenilen öğrencilerimize sürpriz hediyeler verilecektir. Kırklareli Merkez'de yer alan Bölgesel Topluluk Merkezi'nde eğitime katılan öğrencilerimize saat 18.00'de pizza ikram edilecektir. 
 

İş Fikri Geliştirme Eğitimi, Üniversitemizin Kayalı Kampüsü Rektörlük Binasında yer alan Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleştirilecek olup etkinliğe katılım 20 kişiyle sınırlı olacaktır. Başvurmak isteyen öğrencilerimizin 22 Kasım Saat 17.00'ye kadar aşağıda belirtilen başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Katılımın kontenjanı aşması halinde sistemde yer alan başvuru sırası dikkate alınacaktır.

Eğitime başvurmak için tıklayınız... 

girişimcilik kariyer

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.