28/03/2022 13:24:14 - 28/03/2022 13:24:14 - 414 Okunma

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nin (CBİKO) destekleriyle, Kırklareli Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Trakya Üniversitesi paydaşlığında; Trakya Bölgesel Kariyer Fuarı (TRAKYAKAF) 23-24 Mart 2022’de Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Trakya Bölgesel Kariyer Fuarı (TRAKYAKAF)’ na; T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim ATAY, Tekirdağ Valisi Aziz YILDIRIM, Edirne Valisi Ekrem CANALP, Kırklareli Valisi Osman BİLGİN, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir ALBAYRAK, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Soner GÜL, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR,  paydaş üniversitelerin rektörleri, kaymakamlar, belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş dünyasının temsilcileri, akademisyenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri, Öğr. Gör. Nedim Yakut ve Öğr. Gör. Önder GÜR eşliğinde fuardaki etkinlik ve seminerlere katılarak; 300’ü aşkın firmanın bulunduğu standları gezdi, işyerlerine staj başvuruları yaptı.

fuar