19/11/2021 10:35:26 - 19/11/2021 10:35:26 - 536 Okunma

VİZE MAZERET SINAVI BAŞVURULARI VE VİZE MAZERET SINAV TAKVİMİ HAKKINDA DUYURU

(2. EK YERLEŞTİRMEYLE OKULUMUZA KAYDOLAN ÖĞRENCİLERİMİZ DAHİL)

!!!.Duyurunun Tamamını Dikkatlice Okuyunuz.!!!

• (Normal ve 1. Ek yerleştirmeyle kaydolan öğrencilerimiz için) 2021- 2022 Öğretim Yılı Güz Yarıyılında haklı ve geçerli mazeretleri sebebiyle Ara Sınavlara (Vize) giremeyen öğrencilerimizin, 26.11.2021 saat 17:00’a kadar başvurularını birimimiz öğrenci işlerine yapmaları gerekmektedir. Başvurusu bulunmayan öğrencilerimiz Ara Sınav Mazeret hakkından yararlanamaz.
  • Mazeret Sınavı Dilekçesi için TIKLAYINIZ
  • Dilekçe ekleri ile birlite elden teslim edilebileceği gibi posta, kargo veya belge taratılarak ogr58@klu.edu.tr mail adresine gönderilebilir. (belgenin aslı sınav zamanı teslim edilir)
  • 2. Ek yerleştirme sonuçlarına göre okulumuza kaydolan öğrencilerimiz, herhangi bir başvuruda bulunmaksızın ilan edilen tarihlerde yapılacak olan vize mazeret sınavlarına katılabilirler.

VİZE MAZERET SINAVLARI TAKVİMİ VE SINAVLARIN UYGULANMASI:

• Vize mazeret sınavları 03 Aralık 2021 ile 10 Aralık 2021 tarihleri arasında yüz yüze olacak şekilde gerçekleştirilecektir.
  • Vize mazeret sınavları her bir ders için, ders programında yer alan ilgili dersin gün ve saatinde gerçekleştirilecektir (Detaylı bilgi için ilgili dersin öğretim elemanı ile iletişime geçiniz..!)
  • Ders programına ulaşmak için TIKLAYINIZ
  • Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I, Türk Dili I, Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı derslerinin vize mazeret sınavları, çevrim içi (online) olarak Microsoft Teams platformu üzerinden gerçekleştirilecektir. (İlgili dersin öğretim elemanı ile iletişime geçiniz..!)
  • Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I3 Aralık 2021 Cuma Günü Saat 14:00 da yapılacaktır.
  • Türk Dili I, 3 Aralık 2021 Cuma Günü Saat 16:00 da yapılacaktır.
  • Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı, 3 Aralık 2021 Cuma Günü Saat 18:00 da yapılacaktır.

NOT: Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I, Türk Dili I, Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı dersleri hariç tüm derslerin vize (ara sınav) mazeret sınavları YÜZ YÜZE yapılacaktır!

sınav