24/03/2021 15:26:34 - 24/03/2021 15:26:34 - 785 Okunma

10. Kariyer Günleri Etkinliklerinde “Sigortacılıkta Dijitalleşme” Konuşuldu

Kırklareli Üniversitesi 10. Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında 17 Mart 2021 Çarşamba günü, moderatörlüğünü Öğr. Gör. Yeşim CAN’ın yaptığı “Sigortacılıkta Dijitalleşme” etkinliği gerçekleştirildi.

Magdeburger Sigorta A.Ş. İç Kontrol ve Risk Yönetimi Müdürü Sayın Orkun TEKMEN ile İnsan Kaynakları ve İdari İşler Yöneticisi Sayın Nihan OPAK, hem üniversitemiz hem de konuk olarak katılan Kastamonu Üniversitesi öğretim elemanları ve öğrencileriyle bilgilerini paylaştılar.

Açılış konuşmasını yapan Öğr. Gör. Yeşim CAN, çağımızdaki dijitalleşme sürecinden kısaca bahsettikten sonra Magdeburger Sigorta A.Ş. İç Kontrol ve Risk Yönetimi Müdürü Sayın TEKMEN, Türkiye’de sigortacılık sektöründe dijitalleşme çalışmaları ve şirketlerinin bu sürece nasıl adaptasyon sağladıkları hakkında bilgiler verdi. Magdeburger Sigorta A.Ş. İnsan Kaynakları ve İdari İşler Yöneticisi Sayın OPAK ise, stajyerlik başvurusu değerlendirmede ve işe alım aşamalarında kullandıkları yöntemleri açıkladı. Etkinlik, konuşmacılara yöneltilen soruların cevaplanmasıyla tamamlandı.

“Sigortacılıkta Dijitalleşme” etkinliğine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

kariyer

tekmen