Babaeski Meslek Yüksekokulu
24/03/2021 10:20:01 - 24/03/2021 10:20:01 - 753 Okunma

Kırklareli Üniversitesi bünyesinde düzenlenen 10. Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü, Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği Programına Kırklareli ili Babaeski ilçesi Baro Temsilcisi Avukat Metin GENÇ ve Kırklareli ili Babaeski ilçesi avukatlarından Pelin DENİZ konuk olmuşlardır. 15 Mart 2021 Pazartesi günü saat 15.00’te “Hukuk Bürolarında Ofis Yönetimi” konulu etkinlik çevrimiçi olarak MS Teams uygulaması üzerinden Öğr.Gör.Gülsen DEMİRKOL GEROĞLU moderatörlüğünde gerçekleştirilmiştir.

 

Avukat Metin GENÇ, öğrencilerin açık, direkt ve samimi bir şekilde iletişim kurabilme becerisine sahip olması gerektiğini ve hukuk bürolarında kullanılan UYAP, CELSE, İcra Takip Programı, İcraPro, İcraTek vb. sistemlerin öğrenciler tarafından öğrenilmesinin öneminden bahsetmiştir.

 

Avukat Pelin DENİZ ise avukatlık mesleği sürdürülürken geleceğin ofis çalışanı olacak olan öğrencilerin, ofis organize etme, belge hazırlama, dosyalama, toplantı ve seyahat organize etme; bilgi ve becerilerine sahip olmanın öneminden bahsetmiştir. Kişisel iletişimin hukuk bürolarında en önemli yetkinlik olduğunu vurgulamıştır.

 

Her iki avukatımız kişisel deneyim ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşmış ve iş hayatında dikkat edilmesi gereken konulara değinmiştir. Öğrencilerimiz kariyerlerinde ulaşmak istedikleri noktaya varabilmek için pek çok soru dile getirme ve bu sorulara doğrudan cevap bulabilme fırsatı elde etmişlerdir.

 

Etkinliğimizin linki:

https://web.microsoftstream.com/video/b7fc3a86-17a1-4527-a78a-fa89cb662f67

kariyer

Facebook Twitter Google Plus
hukuk
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.