24/03/2021 10:12:29 - 24/03/2021 10:12:29 - 592 Okunma

10.Kariyer Günleri Etkinlikleri kapsamında düzenlenen, Babaeski Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve Kastamonu Üniversitesinin Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu öğrencileri konuşmacı Tacirler Yatırım Menkul Değerler A.Ş Yönetim Kurulu Danışmanı Sayın Mehmet AŞÇIOĞLU ile bir araya getirildi. 16 Mart 2021 saat 12:00’de başlayan “Finans Sektörü Üzerine Tecrübeler ve Tavsiyeler” adlı etkinliğimiz bir saat sürdü. Etkinlik, Öğr.Gör. Önder GÜR’ün moderatörlüğünde üniversitemiz öğretim elamanlarından Öğr.Gör. Yeşim CAN, Öğr.Gör. Enes ÇELİK ve misafir Öğr. Gör. Mehmet BÖYÜKÖZKÖK’ün katılımıyla MS Teams üzerinden çevrim içi gerçekleştirildi.

Mehmet Bey, üniversitede okurken girdiği finansal piyasalara ilişkin geçirdiği 36 yıllık tecrübesini öğrencelerimizle paylaştı. Dünya Borsaları ve Borsa İstanbul’a ilişkin öngörülerini bizlere aktardıktan sonra uzun vadeli yatırımcı olunması gerektiğini belirtti. Etkinliğin ilerleyen kısımlarında öğrencilerimizin kariyer planlamasında dikkat edilmesi gerekenleri anlattı. Son olarak gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerimizin ve öğretim elemanlarının yönelttiği sektöre, piyasalara, borsaya ve değer yatırımcılığına ilişkin soruları cevaplandırmıştır.

kariyer

tacir