24/03/2021 09:51:51 - 24/03/2021 09:51:51 - 582 Okunma

10.Kariyer Günleri Etkinlikleri kapsamında düzenlenen, Babaeski Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve Kastamonu Üniversitesinin Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu öğrencileri sektör temsilcilerinden Testinium Teknoloji Yazılım A.Ş.’nin finans müdürü sayın Serkan DUR ile bir araya getirildi. 15 Mart 2021 saat 11:00’de başlayan “Sektörel Bakış: Bankacılık ve Finans Piyasaları” adlı etkinliğimiz yaklaşık iki saat sürdü. Etkinlik, Öğr.Gör. Önder GÜR’ün moderatörlüğünde üniversitemiz öğretim elamanlarından Öğr.Gör. Yeşim CAN, Öğr.Gör. Enes ÇELİK ve misafir Öğr. Gör. Mehmet BÖYÜKÖZKÖK’ün katılımıyla MS Teams üzerinden çevrim içi gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında öncelikle bankacılık ve finansal piyasaların güncel verilerini paylaşan Serkan Bey, daha sonra sektör üzerine değerlendirmelerde bulundu. Gelecekte bankacılık faaliyetlerinin uzaktan (online) işlemlere dayalı olarak gerçekleştirileceğine değinen Serkan Bey, öğrencilerinde yeniliklere ayak uydurması gerektiğini belirtmiştir. Etkinliğin ilerleyen kısımlarında Blokchain, Bitcoin ve Altcoinler hakkında bilgi verdikten sonra katılımcıların dikkatli olması gerektiğini söyledi. Gerçekleştirilen etkinlikle Finans, Bankacılık ve Sigortacılık öğrencileri sektöre, piyasalara ve çalışma hayatına ilişkin aklındaki pek çok soruya cevap bulmuşlardır.

kariyer

dur