26/02/2021 16:40:32 - 26/02/2021 16:40:32 - 681 Okunma

Babaeski Meslek Yüksekokulu Danışma Kurulu; Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Dr. Öğr. Üyesi Kemal TAYSI başkanlığında, Edirne Turkcell Global Bilgi Lokasyon Müdürü Harun EREN, Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı-Okul Sanayi Koordinatörü ve 3+1 İşyeri ve Eğitim Uygulaması Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Demet ONUR, Dr. Öğr. Üyesi Tahsin IŞIK ve Dr. Öğr. Üyesi Fatma Oya AKTAŞ GHAZANFARİ 25/02/2021 tarihinde Teams Programı üzerinden çevrimiçi olarak toplandı.  Çağrı Merkezi Hizmetleri programının 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Bahar dönemi gerçekleşecek 3+1 Uygulamalı Eğitim süreçlerini ve eğitim öğretim planları görüşüldü.

Çağrı Hizmetleri programında 2021-2022 eğitim ve öğretim akademik yılında 3+1 İşyeri Eğitimi ve Uygulaması eğitimi uygulamaları doğrultusunda Uygulamalı Eğitim hakkında detaylı bilgi alışverişi ve planlamalar yapıldı. Bu amaçla toplanan Babaeski Meslek Yüksekokulu Danışma Kurulu, Sayın Harun EREN ile bir araya gelerek özel sektörün ihtiyaç duyduğu bilgi birikimi hakkında önerilerini sundu.

meeting

turkcell