24/02/2021 18:41:29 - 24/02/2021 18:43:40 - 837 Okunma

Babaeski Meslek Yüksekokulu Danışma Kurulu; Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Dr. Öğr. Üyesi Kemal TAYSI başkanlığında, Babaeski Aster Tekstil İnsan Kaynakları Müdürü Sevcan DEMİR, Kırklareli Barosu İlçe Temsilcisi Avukat Metin GENÇ, Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı - Okul Sanayi Koordinatörü ve 3+1 İşyeri ve Eğitim Uygulaması Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Demet ONUR, Dr. Öğr. Üyesi Tahsin IŞIK ve Dr. Öğr. Üyesi Fatma Oya AKTAŞ GHAZANFARİ 24/02/2021 tarihinde Babaeski Meslek Yüksekokulu Toplantı Salonunda Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı ile Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterlik programlarının 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Bahar dönemi gerçekleşecek 3+1 Uygulamalı Eğitim süreçlerini ve eğitim öğretim planlarını görüşmek üzere Covid-19 Pandemisi önlemleri ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak toplandı.

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı ile Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterlik programlarında 2020-2021 eğitim ve öğretim akademik yılında 3+1 İşyeri Eğitimi ve Uygulaması eğitimi uygulamaları doğrultusunda Uygulamalı Eğitim hakkında detaylı bilgi alışverişi ve planlamalar yapıldı.

Bu amaçla toplanan Babaeski Meslek Yüksekokulu Danışma Kurulu ilgili meslek uzmanları ile bir araya gelerek kamu ve özel sektörün ihtiyaç duyduğu bilgi birikimi hakkında önerilerini sundu.

toplantı

danisma_toplanti