23/11/2020 17:15:54 - 26/11/2020 17:15:54 - 5255 Okunma

Ara Sınavlar 30 Kasım ile 5 Aralık 2020 tarihleri arasında olacaktır. Öğrencilerimiz mutlaka UZEM biriminin web sayfasındaki Ödev, Sınav ve Link üzerinden Sınav videolarını izlemesi gerekir.

Sınavlara bilgisayardan girilmesi tavsiye edilir. Sınavlar Microsoft Teams uygulamasında zamanı gelince otomatik gözükecektir ve Microsoft Forms uygulamasında gerçekleşecektir.

NOT: Misal öğrencinin sınavı 15:00 başlıyor. Sınav programında süre olarak 30 dakika verilmiş. Bu durumda öğrencinin sınavı 15:30 da bitecektir. Eğer öğrenci sınava 15:20 de girerse 10 dakikalık bir süresi kalmıştır. Bu duruma dikkat ediniz.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ara Sınav Programı için program isimlerine tıklayınız.

Bankacılık ve Sigortacılık I

Bankacılık ve Sigortacılık II

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı I

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı II