Babaeski Meslek Yüksekokulu
15/10/2020 16:55:56 - 22/10/2020 16:55:56 - 5075 Okunma

Üniversitemiz 07 Ekim 2020 tarih ve 111 sayılı Senato Kararı gereği Covid-19 pandemisi nedeniyle Meslek Yüksekokulumuz tüm programlarında 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde mezuniyetleri için yalnızca stajı kalmış (tüm derslerini geçmiş) olanların; stajını iş yerinde yapmayı talep etmeleri halinde COVID-19 Pandemisi nedeniyle oluşabilecek sağlık ve benzeri problemlerin sorumluluğunu kendileri almak kaydıyla iş yerine gitmelerine izin verilmesine; staj için iş yerine gitmek istemeyen öğrenciler için proje, ödev, vb. çalışmalarla stajın devamının sağlanmasına ilişkin karar verilmiştir.

Kırklareli Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Staj Yönergesi Madde 6 – (2); “Derslerini tamamlamış ve mezuniyet için sadece staj eksiği kalmış öğrenciler veya derslerini tamamlamamış ancak hiçbir derse de devam mecburiyeti olmayan öğrenciler katılmak zorunda olduğu sınav günleri haricinde eğitim öğretim dönemlerinde de stajlarını yapabilirler” hükmü doğrultusunda güz döneminde dersi olup devam zorunluluğu bulunmayan öğrencilerimiz de güz dönemi stajına başvurabilirler.

2020-2021 Güz dönemi Kasım ayı staj tarihleri belirlenmiş olup verilen karar doğrultusunda şartları sağlayan ve staj yapmak isteyenlerin aşağıdaki matbu dilekçe ve staj başvuru formunu doldurup staj başvuru sürecini takip ederek başvuru evraklarını müdürlüğümüze ulaştırmaları gerekmektedir.

Olası kargo/posta gecikmelerine karşı tüm başvuru evraklarının zamanında işleme alınabilmesi için postalama/kargolama öncesi taranarak babaeskimyo@klu.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Uzaktan eğitim (Ödev, Proje vb.) yoluyla staj yapmak isteyenler staj takvimi ve başvuru belgeleri için TIKLAYINIZ.

Kurum ve kuruluşlarda staj yapmak isteyenler staj takvimi ve başvuru belgeleri için TIKLAYINIZ.

staj

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.