12/03/2015 09:12:47 - 20/03/2015 09:12:47 - 10972 Okunma

Meslek Yüksekokulumuzda Türk Kızılay’ı Babaeski Şubesi ile birlikte kan bağışı kampanyası düzenlenliyor. Öğrencilerin ve idari personelin geniş katılımıyla gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasında, Kızılay yetkilileri kan bağışının önemini anlatarak; kan bağışının; vücudun kan üretip direncini güçlendirmesi, kan bağışında bulunanların AIDS, Hepatit B-C, Sifilis gibi hastalıklara yönelik yapılan kan grubu taramalarından ücretsiz faydalanması gibi yararlarına vurgu yapan bilgiler aktarıyor.

Okul Müdürümüz Muhammet Atalay; Babaeski Meslek Yüksekokulu olarak öğrencilerimize hem en iyi eğitimi veriyor hem de toplumsal konularda bilinçlenmelerini sağlamak için çalışıyoruz” dedi.

Kan bağışı kampanyası, 11.03 Çarşamba ve 12.03 Perşembe günleri Babaeski Meslek Yüksekokulu bahçesinde devam edecek.

kanbağış

KLU