25/10/2018 16:48:35 - 02/11/2018 16:48:35 - 21533 Okunma

Kariyer Hizmetleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Babaeski Meslek Yüksekokulu’nda üniversitemizin sağladığı kariyer hizmetleri hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Babaeski Meslek Yüksekokulu amfisinde 23.10.2018 Salı günü gerçekleştirilen etkinlik saat 10:30’da başladı. Kırklareli Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünden Öğretim Görevlisi Sibel Evren’in katılımıyla gerçekleşen etkinlikte Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü’nün hizmetleri hakkında öğrencilere sunum ve tanıtım yapıldı. SWOT analizi, hedef belirleme, karakter özelliklerine göre meslek seçimi ve mülakat teknikleri hakkında bilgilendirilmelerin de yer aldığı sunum sonrasında öğrencilerle soru-cevap şeklinde devam eden etkinliğe öğrencilerin katılımının ve ilgisinin oldukça yoğun olduğu gözlendi. Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü adına Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Kemal Taysı’nın yapmış olduğu sunum ve bilgilendirme için katılımcı Öğretim Görevlisi Sibel Evren’e teşekkür konuşmasıyla tamamlanan etkinlik saat 11:30’a sona erdi.

kariyer

kariyer12