Babaeski Meslek Yüksekokulu
11/05/2018 14:01:19 - 11/05/2018 14:01:19 - 356 Okunma

Üniversitemiz bünyesinde 02-10 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen 11. Spor Etkinlikleri kapsamında üniversitemizin çeşitli birimleri ile yaptığı tüm karşılaşmalarda rakiplerine büyük üstünlük sağlayarak galibiyet elde eden  futbol takımımız okulumuza kupa kazandırdı.

Futbol takımımız 10/05/2018 tarihinde saat 14.30’da Fen Edebiyat Fakültesi futbol takımıyla Kayalı Kampüsü futbol stadında karşılaştı. Zorlu geçen maçta takımımız penaltılarla kupayı almayı başardı. Karşılaşmayı sahada izleyerek takıma destek olan Okul Müdürümüz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ertuğ CAN, galibiyetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve takıma başarılarının devamını diledi. Sayın CAN’ın yanı sıra Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Yeşim CAN, Meslek Yüksekokulu Sekreteri İlhami AK, Öğr. Gör. Önder GÜR, Öğr. Gör. Uğur EYİDİKER ve öğrencilerimiz de tezahüratlarıyla takıma destek oldu. Hep birlikte kupanın kaldırılmasının ardından okula dönen sporcuları öğretim elemanları ve öğrenciler coşkuyla karşıladı.

Sporcularımızı çalıştıran Halit Aras KUYUCUOĞLU’na ve futbol takımımıza başarılarından dolayı teşekkür ederiz.

Kupa Sevinci

Babaeski Meslek Yüksekokulu Futbol Takımı
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.