03/10/2018 16:56:40 - 03/10/2018 16:56:40 - 18004 Okunma

2018-2019 Akademik Yılı tanışma ve bilgilendirme toplantısı 03/10/2018 Çarşamba günü saat: 13.00’de Yüksekokul Müdür v. Dr. Öğr. Üyesi Kamil MALKOÇLU, akademik personel ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Kemal TAYSI’nın takdimi İle başlayan bilgilendirme toplantısı, Yüksekokul Müdür v. Dr. Öğr. Üyesi Kamil MALKOÇLU’nun açılış konuşması ile devam etti. Konuşmasında Meslek Yüksekokullarında eğitim-öğretimin önemi, öğretim elemanlarının çalışmaları ve öğrencilerin başarılı olabilmeleri için izlemeleri gereken yollar ile Yüksekokulda yapılacak sosyal aktiviteler konularında açıklamalarda bulundu.

Babaeski Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Işıl TÜZÜN ARPACIOĞLU’nun “Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği” konusunda sunumu ile öğrenciler bilgilendirildi.

2018-2019 eğitim öğretim yılı açılış ve bilgilendirme toplantısı Yüksekokul Müdür v. Kamil MALKOÇLU’nun Öğr. Gör. Işıl TÜZÜN ARPACIOĞLU’na katkılarından dolayı teşekkür belgesi vermesi ile son buldu.

bilgilendirme

Bilgilendirme Toplantısı