18/12/2017 08:50:19 - 19/12/2017 08:50:19 - 15302 Okunma

Babaeski Meslek Yüksekokulu bünyesinde 14/12/2017 tarihinde saat 12.00’de akademik-idari personelin ve öğrencilerin katılımıyla fidan dikimi etkinliği gerçekleştirildi.

Öğrencilere, dünyanın en önemli yenilenebilir doğal kaynaklarından biri olan ormanlara gerekli önemin verilmesi gerektiğinden ve ağaçların çok yönlü faydalarından bahsedilmesi sonrasında Lüleburgaz Orman Fidanlık Müdürlüğü tarafından bedelsiz olarak okula tahsis edilen ceviz, mavi /kara servi, mazı, akçaağaç ve hatmi ağaçlarının fidanları toprakla buluşturularak okul bahçesi akademik/idari personel ve öğrenciler tarafından ağaçlandırıldı.

Fidanların dikimi aşamasında destek veren Babaeski Belediyesi’ne ve fidanları okulumuza tahsis eden Lüleburgaz Orman Fidanlık Müdürlüğü’ne teşekkür ederiz.

fidan dikimi

fidan dikimi