Babaeski Meslek Yüksekokulu
18/12/2017 15:57:42 - 18/12/2017 15:57:42 - 21111 Okunma

Meslek Yüksekokulumuzda “Çağrı Merkezi Sektöründe Güncel Gelişmeler” başlıklı seminer düzenlendi. Turkcell Global Bilgi Edirne Lokasyon Müdürü Sayın Harun Eren, Turkcell Global Bilgi İnsan Kaynakları ve İşe Alım Sorumlusu Sayın Kenan Şahan ve Turkcell Global Bilgi Tahsilat Operasyonları Edirne Birim Yöneticisi Sayın Esra Kılavuz’un bilgi ve birikimlerini aktardığı seminere Okul Müdürümüz Sayın Yrd. Doç. Dr. Ertuğ Can, Müdür Yardımcısı Sayın Öğr. Gör. Yeşim Can, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

14 Aralık 2017 Perşembe günü saat 14:00’te Babaeski Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte Turkcell Global Bilgi Edirne Lokasyon Müdürü Sayın Harun Eren öğrencilere; dünyada ve Türkiye’de çağrı merkezi sektöründe yaşanan gelişmeler ve çağrı merkezinde çalışmayı düşünen adayların sahip olması gereken yetkinlikler hakkında bilgi verdi. Sayın Eren, çağrı merkezlerinin neden tercih edilmesi gerektiği ve çağrı merkezi dünyasının bilinmeyenleri üzerine yaptığı sunumunda ise, çağrı merkezlerinin farklı alanlarındaki bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

Turkcell Global Bilgi İnsan Kaynakları ve İşe Alımlardan Sorumlu Sayın Kenan Şahan, çağrı merkezlerinde işe alım süreçleri, iş görüşmesine giderken dikkat edilecek hususlar ve mülakatta nasıl davranılması gerektiği konularında öğrencilere ayrıntılı bilgiler verdi. Öğrencilerin sorularının yanıtlanmasının ardından Sayın Yrd. Doç. Dr. Ertuğ Can, Turkcell Global Bilgi Edirne Lokasyon Müdürü Harun Eren’e, Turkcell Global Bilgi İnsan Kaynakları ve İşe Alım Sorumlusu Kenan Şahan’a ve Turkcell Global Bilgi Tahsilat Operasyonları Edirne Birim Yöneticisi Esra Kılavuz’a katkılarından dolayı teşekkür ederek teşekkür belgesi takdim etti ve seminer sona erdi.

türkcell

Facebook Twitter Google Plus
türkcell
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.