07/12/2017 22:00:10 - 07/12/2017 22:00:10 - 13146 Okunma

Meslek Yüksekokulumuz Amfisinde Halk Sigorta Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Sayın Habip Çetinkaya tarafından 07/12/2017 tarihinde 13.00-14.30 saatleri arasında öğrencilerimize "Sigortacılığın Geçmişine, Bugününe ve Geleceğine İlişkin Genel Değerlendirmeler" konulu seminer verildi.

Seminerde Sayın Habip Çetinkaya; Türkiye Sigortacılık Sektörünün mevcut analizini yaptıktan sonra öğrencilere sigortacılık mesleğinde kariyer planlamasıyla ilgili önemli bilgiler vererek örencilerle deneyimlerini paylaştı. Seminere, Okul Müdürü Sayın Yrd. Doç. Dr. Ertuğ Can, Sayın Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Beste Burcu Kasap, Sayın Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Yeşim Can, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören seminerde, öğrenciler kariyerlerini planlamak adına Sayın Çetinkaya’ya sorularını yönelttiler.

Okul Müdürümüz Sayın Yrd. Doç. Dr. Ertuğ Can teşekkür konuşmasının ardından Sayın Habip Çetinkaya’ya ve Sayın Tuğba Uçan’a teşekkür belgesi takdim etti.

Seminer sonunda öğrencilerimiz iş ve staj imkanları hakkında Sayın Çetinkaya ile görüşmelerini sürdürdüler.

eğitim