Babaeski Meslek Yüksekokulu
13/11/2017 15:19:37 - 14/11/2017 16:05:58 - 16460 Okunma

Tüm ülke genelinde olduğu gibi Babaeski İlçesi’nde de Cumhuriyet’in 94’üncü yılı kutlama programı çerçevesinde düzenlenen “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” töreni büyük bir coşkuyla kutlandı.

javascript:void(0)

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreni, Kaymakam Tarkan Keskin, 1’nci Zırhlı Tugay ve Garnizon Komutanı Tankçı Albay Coşkun Önal ve Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı’nın Kaymakamlık makamında tebrikleri kabulüyle başladı. Ardından Atatürk Meydanı'nda düzenlenen tören alanına geçilerek saygı duruşu sonrasında İstiklal Marşı okundu ve şanlı Türk Bayrağı, göndere çekildi. 

Törene; Kaymakam Tarkan Keskin, Belediye Başkanı Abdullah Hacı, 1. Zırhlı Tugay Komutanı Tankçı Albay Coşkun Önal, Okul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Ertuğ Can, Kırklareli Babaeski İlçe Emniyet Müdürü Hakan Hatip, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Gümüşoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadriye Kahraman Tokat, siyasi parti temsilcileri, Resmi Kurumların Daire Amirleri, Askeri Erkan, belediye meclis üyeleri, Gaziler, banka müdürleri, muhtarlar, kamu yararına çalışan sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Cumhuriyet’in 94’üncü yılı kutlama programı resmî tören geçişi ile son buldu.


 

cumguriyet

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.