Babaeski Meslek Yüksekokulu
02/10/2017 11:44:35 - 02/10/2017 11:44:35 - 12523 Okunma

2017-2018 Akademik Yılı tanışma ve bilgilendirme toplantısı 28/09/2017 Perşembe Günü Saat 14:30'da Müdür Vekili Sayın Yrd. Doç. Dr. Ertuğ CAN, Meslek Yüksekokulumuz akademik/idari personeli ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. 

 

Müdür Vekili Sayın Yrd. Doç. Dr. Ertuğ CAN açılış konuşmasında; Babaeski Meslek Yüksekokulu olarak öğrencilerin üniversite hayatına uyum sağlayabilmeleri için okul ve çevreyi tanıma süreçlerini hızlandırmalarına destek olacaklarını belirtti. Öğrencilerin eğitim öğretim hayatları boyunca yaşayacakları problemlerin önüne geçebilmeleri için danışman öğretim elemanlarıyla irtibat halinde olmaları gerektiğini ifade etti. Eğitimde sosyal aktivitenin önemine değinen Sayın Yrd. Doç. Dr. Ertuğ CAN, etkinliklerin/faaliyetlerin akademik yıl boyunca devam edeceğini ifade etti. Öğrencileri, okulumuz programlarını kazandıkları için tebrik ederek başarılarının üniversite yaşantıları boyunca devam etmesini diledi. Ayrıca toplantıya katılımlarından dolayı öğrencilere teşekkür etti. 

 

Sayın Yrd. Doç. Dr. Ertuğ CAN'ın konuşmasının ardından Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Yeşim CAN, okul yönetim kadrosu, bölüm başkanları, okul bünyesinde yer alan programlar, kültür-sanat ve spor faaliyetleri ve öğrenci değişim programı koordinatörleri hakkında öğrencileri bilgilendirerek Babaeski Meslek Yüksekokulunu anlatan bir sunum gerçekleştirdi. 

Oldukça verimli geçen toplantıda öğrencilere; kişisel, sosyal ve kültürel gelişimleri için yardımcı olunacağının altı çizildi. 


 
tanışma

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.