Babaeski Meslek Yüksekokulu
19/05/2017 18:29:12 - 19/05/2017 18:29:12 - 17430 Okunma - 0 Yorum

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yürütülmekte olan Üniversitemizin de paydaş olarak yer aldığı "Çok Paydaşlı Ortaklık Modeli İle Kariyer Hizmetlerinin Verilmesi Projesi" kapsamında 24-25 Mayıs 2017 tarihlerinde Kayalı Kampüsü 2. Derslik 1 Nolu Salonda ve fuaye alanında Kırklareli İstihdam Fuarı ve Panel Etkinlikleri düzenlenecektir. Organizasyonun ana düzenleyicileri Üniversitemiz, Kırklareli İŞKUR ve Trakya Kalkınma Ajansı’dır.

24 Mayıs 2017 Çarşamba günü düzenlenecek olan Kırklareli İstihdam Fuarı’nda öğrencilerimiz bölgenin en büyük işletmeleri ile bir araya gelebilecek, kurulacak stant alanlarında şirketlerle ilgili ön bilgileri alıp iş ve staj görüşmeleri yapabilecek,  ulusal ve uluslararası kurumların temsilcilerinin katıldığı eş zamanlı 5 atölye çalışmasında kariyer odaklı uygulamaları deneyimleyebileceklerdir. 

25 Mayıs Perşembe günü yapılacak Panel Etkinliklerine ise alanında ün yapmış ya da Türkiye'nin büyük şirketlerinde yönetici pozisyonlarında yer alan 8 panelist, konuşmacı olarak katılacaktır. 

Öğrencilerimizin yanı sıra etkinliğe tüm akademisyenlerimiz davetli olup, öğretim elemanlarımızın/öğrencilerimizin etkinliğe katılımını sağlamak amacıyla 24-25 Mayıs 2017 tarihleri için araç ayarlanmıştır.

Araç güzergahları aşağıda belirtilmiştir. Tüm akademisyenlerimize ve öğrencilerimize önemle duyurulur. 

 

KAMPÜS ADI

24 – 25 Mayıs Araç Güzergahları

 

Lüleburgaz–Babaeski            Kampüsleri

      Araçlar 45 kişi kapasiteli olacaktır. Hem 24 hem 25 Mayıs günleri öğrencilerimiz ilçe kampüslerden etkinlik alanına taşınacaktır. Her iki gün için de aşağıda belirtilen güzergah kullanılacaktır.

     Araç Saat 08.30’da Lüleburgaz MYO’dan kalkacak, 08.40’ta Yaman Otel önünden merkezden katılmak isteyen öğrencilerimizi alacak, 09.05’te Babaeski MYO’ya uğrayacak. MYO’daki öğrencilerimizi aldıktan sonra Babaeski Öğretmenevi’nin önünde Babaeski Merkez’den katılmak isteyen öğrencilerimizi 09.15’te alarak Kayalı Kampüsü 2. Derslik 1 Nolu Salon’daki Kariyer Fuarı ve Panel Etkinliklerine getirecektir.  Etkinliğin her iki gününde de öğrencilerimize çay, kahve ve kuru pasta ikramı gün boyunca yapılacaktır. Saat 17.00’de öğrencilerimiz Kayalı Kampüsten alınarak, ikamet ettikleri ilçelere geri götürülecektir. 


     

fuar

Facebook Twitter Google Plus

Bu sayfaya henüz yorum yapılmadı.


0
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.